Ekim Ayında Kaçırmak İstemeyeceğiniz 15 Büyük K-Pop Geri Dönüşü ve Çıkışı

Ekim Ayında Kaçırmak İstemeyeceğiniz 15 Büyük K-Pop Geri Dönüşü ve Çıkışı

20 September 2022 Off By admin

En çok hangisi için heyecanlısın?

Eylül ayı çoktan yarıladı ve birçok K-Pop hayranı şimdiden önümüzdeki ay bazı büyük geri dönüşleri dört gözle bekliyor! Önümüzdeki birkaç hafta içinde muhtemelen daha fazla duyuru gelecek olsa da, burada Ekim 2022’de kaçırmak istemeyeceğiniz onaylanmış 15 geri dönüş ve çıkış var.

4 Ekim: HAZİNE Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: İkinci Adım: İkinci Bölüm (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

4 Ekim: AB6IX Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Şansını dene (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/5AM EST

4 Ekim: Seulgi (Red Velvet) Solo Çıkışı

Albüm başlığı ve türü: 28 Neden (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/5AM EST

5 Ekim: ITZY Japonya Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: bla bla bla (tek albüm)

Başlık parçası: “Blah Blah Blah”

Yayın zamanı: Yok

5 Ekim: Kang Daniel Japonya’da İlk Çıkış Yaptı

Albüm başlığı ve türü: sevinç yolculuğu (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

5 Ekim: Jamie’nin Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Kötü Bir Gece (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/5AM EST

5 Ekim: KRALLIK Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Krallığın Tarihi: PartⅤ. Louis (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

5 Ekim: Rocket Punch Japon Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: ドキドキAŞK (tam uzunlukta albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

7 Ekim: Stray Kids Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: MAKSİMUM ()

Başlık parçası: “Case 143”

Yayın zamanı: 1PM KST/12AM EST

8 Ekim: Gülün Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: İYİLEŞTİRMEK (tam uzunlukta albüm)

Başlık parçası: “Ekşi”

Yayın zamanı: 12AM KST/7 Ekim, 11AM EST

12 Ekim: Kwon Eunbi Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Öldürücülük (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

17 Ekim: (G)I-DLE Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Seviyorum (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/5AM EST

17 Ekim: LE SSERAFIM Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: antifragile (mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

19 Ekim: IVE Japon İlk Çıkışı

Albüm başlığı ve türü: on bir (tek albüm)

Başlık parçası: “Onbir”

Yayın zamanı: Yok

26 Ekim: ENHYPEN Japonya’nın Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: 定め (tam uzunlukta albüm)

Başlık parçası: “Future Perfect (Pass the Mic)”

Yayın zamanı: Yok