Kasım 2022’de Kaçırmak İstemeyeceğiniz 16 Büyük K-Pop Geri Dönüşü ve Çıkışı

Kasım 2022’de Kaçırmak İstemeyeceğiniz 16 Büyük K-Pop Geri Dönüşü ve Çıkışı

27 October 2022 Off By admin

En çok hangisi için heyecanlısın?

Ekim ayı sona ermeye başladı ve birçok K-Pop hayranı şimdiden önümüzdeki ay bazı büyük geri dönüşleri dört gözle bekliyor! Önümüzdeki birkaç hafta içinde daha fazla duyuru gelmesi muhtemel olsa da, burada Kasım 2022’de kaçırmak istemeyeceğiniz 16 onaylanmış geri dönüş ve çıkış var.

1 Kasım: DRIPPIN Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Kötü Adam: Son (ilk stüdyo albümü)

Başlık parçası: “The One”

Yayın zamanı: 18:00 KST/5AM EST

2 Kasım: DOĞA Geri Dönüş

Albüm başlığı ve türü: DOĞA DÜNYASI: KOD W (3. mini albüm)

Başlık parçası: “LIMBO!”

Yayın zamanı: 18:00 KST/5AM EST

4 Kasım: Xdinary Heroes Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Aşırı yükleme (2. mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 1PM KST/12AM EST

7 Kasım: HIGHLIGHT Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Günbatımından sonra (4. mini albüm)

Başlık parçası: “Yalnız”

Yayın zamanı: 18:00 KST/4AM EST

8 Kasım: NINE.i Geri Dönüş

Albüm başlığı ve türü: ben (Bölüm 1) (2. mini albüm)

Başlık parçası: “Young Boy”

Yayın zamanı: 12PM KST/7 Kasım, 22PM KST

9 Kasım: SEVENTEEN Japonya’nın Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: RÜYA (ilk mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

11 Kasım: Alexa Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Vogue’a Geri Dön (üçüncü mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

14 Kasım: VERIVERY Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: [Liminality – EP.LOVE] – Musluk Musluk (3. tek albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/4AM EST

15 Kasım: VICTON Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Seçim (8. mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/4AM EST

16 Kasım: JUST B Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: = (NEUN) (3. mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: 18:00 KST/4AM EST

18 Kasım: BI Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Aşk ya da Sevilen Part.1 (EP)

Başlık parçası: “Keep Me Up”

Yayın zamanı: 2PM KST/12AM EST

18 Kasım: BIBI Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Düşük Hayat Prensesi: Kara (ilk stüdyo albümü)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

23 Kasım: STAYC Japonya’da İlk Çıkış Yaptı

Albüm başlığı ve türü: Haşhaş (ilk single albüm)

Başlık parçası: “ASAP” (Japonca vers.)

Yayın zamanı: Yok

23 Kasım: ONEUS Japonya’nın Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: dopamin (ilk stüdyo albümü)

Başlık parçası: “Dopamin”

Yayın zamanı: Yok

29 Kasım: KARA Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: Tekrar Hareket Et (yıldönümü albümü)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok

30 Kasım: ATEEZ Japonya Geri Dönüşü

Albüm başlığı ve türü: DÜNYA EP.PARADİGM (3. mini albüm)

Başlık parçası: Yok

Yayın zamanı: Yok