K-Pop Duyguları AŞKIN YEDİ GÜCÜ: FİLM 20 & 23 Nisan’da Sinemalarda

K-Pop Duyguları AŞKIN YEDİ GÜCÜ: FİLM 20 & 23 Nisan’da Sinemalarda

4 March 2022 Off By admin

K-pop’un K-pop tarihini tekrardan yazan Stage-Breakers’ı SEVENTEEN, ilk filmlerini sunmaktan gurur duyuyor, “AŞKIN YEDİ GÜCÜ: FİLM”, 20 Nisan Çarşamba ve 23 Nisan Cumartesi günleri dünya genelinde sinemalarda. Gezegenin dört bir yanında fanatik olan SEVENTEEN’in sadık fanatikleri (“CARAT” olarak bilinir) ve müzik severler kuvvetli performansları, grup üyeleriyle derinlemesine röportajları ve deneyimlerini izleyecekler. grubun dünü ve bugünü ile yeni ve eski CARAT ile yaratacakları geleceğe dair yorumlar.

“SEVENTEEN POWER OF LOVE : THE FİLM” biletleri 17 Mart Perşembe günü saat 9:00 EDT / 6:00 PDT / 13:00 GMT / 14:00 CET / 20:00 WIB’de satışa çıkıyor svtpoweroflovethemovie.com. Mümkün olduğunda, dünyanın dört bir tarafındaki seyirciler, filmin ön ekranının yanı sıra bir beyaz perdenin yan duvarlarını kullanan genişletilmiş üç ekranlı bir sistem olan “ScreenX”; gerçek bir canlı konserdeymiş şeklinde bir tecrübe sunan dünyanın ilk ticari çok-duyulu sineması “4DX”; ve hem “ScreenX” hem de “4DX”in bir kombinasyonu olan “4DX Screen”. Hayranların biletler, katılan sinemalar ve daha fazlasıyla ilgili güncellemeler için resmi internet sayfasına kaydolmaları önerilir.

SEVENTEEN, S.COUPS, JEONGHAN, JOSHUA, JUN, HOSHI, WONWOO, WOOZI, DK, MINGYU, THE 8, SEUNGKWAN, VERNON ve DINO dahil olmak suretiyle 13 değişik reklam öğesinden oluşur. K-pop süper yıldızları Kore’de beş kez milyon satan, Billboard’un En İyi Albüm Satışları sıralamasında 1 numara, Billboard 200’de 13 numara ve dünya genelinde müzik listelerine hakim, bir numara olmak da dahil. Japon Oricon grafiği.

Trafalgar Releasing CEO’su Marc Allenby, “K-pop heyecanı SEVENTEEN’i beyaz perdeye taşımak için CJ 4DPLEX’teki ortaklarımızla bir kez daha ortaklaşa iş yapmaktan coşku duyuyoruz. Grubun dünya genelinde artan başarısını görmek büyüleyiciydi ve CJ’nin hususi ScreenX, 4DX ve 4DX Screen formatlarını kullanan gösterimler de dahil olmak suretiyle ilk uzun metrajlı filmlerini dünya çapındaki seyircilerle buluşturmayı sabırsızlıkla bekliyoruz.”

Trafalgar Özgür Bırakma

[Details]

Film Adı: “SEVGİNİN ONYEDİ GÜCÜ: FİLM”

Web Sitesi ve Biletleme: http://www.svtpoweroflovethemovie.com

Oyuncular: SEVENTEEN: S.COUPS, JEONGHAN, JOSHUA, JUN, HOSHI, WONWOO, WOOZI, DK, MINGYU, THE 8, SEUNGKWAN, Vernon ve DINO.

Yönetmen: OH Yoon-dong

Sunan: HYBE

Yapımcı: CJ 4DPlex ScreenX Studio

Dağıtıcı: Trafalgar Releasing, CJ 4DPlex & CGV ICECON

“SEVENTEEN POWER OF MOVIE : THE FİLM” Cenup Kore ve Japonya’da CJ 4DPlex & CGV ICECON tarafınca ve geri kalan tüm küresel bölgelerde Trafalgar Releasing tarafınca piyasaya sürülecek.