ABD single’ı P1Harmony, 10 Mart’ta yayınlanacak

Group P1Harmony (Keeho, Theo, Jiung, Intak, Soul, Jongseob) Amerikan single’ı ‘Do It Like This (İngilizce Versiyon)’ yayınladı ve Amerikan pazarını hedefliyor.

P1Harmony, 10 Mart’ta (6PM KST, 4AM EST, 1AM PST) Amerikan single’ı ‘Do It Like This (İngilizce Versiyon)’ yayınlayacak. P1Harmony’nin ajansı FNC Entertainment, 26’sında resmi toplumsal medya kanalında ‘Do It Like This (İngilizce Versiyon)’un başlık afişini yayınladı.

P1Harmony’nin, ciddi bir halde mahalli ABD pazarını hedef alarak ‘4. nesil temsili küresel idol grubu’ haline gelen hamlesine dikkat ediliyor.

(P1Harmony’nin ‘Do It Like This (İngilizce Versiyon)’ başlıklı afişini aşağıdaki kaynak bağlantısından bulabilirsiniz.)

Kaynak: www.osen.co.kr